Inga nytagna bilder tyvärr

David

David tittar arrogant på Andris

Vädret tillät inget nytt fotograferande igår. Nu snöar det för full så det blir inga nya foton idag heller. Jag noterade att jag hade glömt att lägga in mail adressen på vår nya hemsida, men nu har jag gjort det.

Idag kommer vår bergvärme pump mellan 09.00-11.00 så är det i alla fall sagt.. Jag hoppas att de kan ta sig uppför vår backe…. De brukar nämligen vara lite mesiga det har vi erfarenhet av. Det blir tufft för Rolf om han ska hämta pumpen nere vid affären.

Jag har tyvärr inte fått till länkarna ännu. Men till slut så….

Dagens planer….målning m.m. Jag får se hur vädret avlöper… jag skulle egentligen in på sjukgymnastik. Men har inga planer på att åka in till stan på oplogad väg…. så duktig vinterförare är jag inte.

Helga mår fint. Magen växer och Helga är så puttinuttig så det är inte sant. Det är bara mys för hela slanten nu. Nu ska vi snart bära upp valp lådan och skruva ihop den. Det känns som om tiden flyger iväg….. innan vi vet ordet av så ligger det ett gäng valpar i valp lådan och smaskar. Helga blir säkert en riktigt bra hund mamma.

Annars så rullar det på…. med lite olika nödvändiga aktiviteter, såsom klo klippning, öronrengöring…..det är annars Moa bäst på. Hon har infört ett speciellt belönings system. När någon har fått tvättat sina öron så får de själv ta sig hundgodis i en burk…nu vill ALLA tvätta öronen helst många gånger…Nadja försöker att få tvätta sina öron hela tiden… 🙂 Jag återkommer nog med någon form av information angående hundmat osv.

Ha en bra dag!


Want to Leave a Reply?