nystart

Då vår gamla hemsida ”kraschade” så blev det ett snabb ändring och vi bestämde oss för att lägga ut den nya webben som inte är riktigt färdig. Här kan du som har registrerat dig skriva egna kommentarer till det som jag skriver. Jag hoppas att  ni deltar med liv  och lust.

Dessutom så finns vårt Forum med och där kan ni som vill skriva och berätta om er hund, roliga upplevelser och problem.  Jag vet inte riktigt men kanske kan ni lägga upp egna bilder på era hundar. Jag kan inte allt själv  men är just nu under inlärning.  Intressanta hundlänkar som berör hundarna liv, mat, godis och dressyr m.m.  Eller bara berätta en rolig historia  om er hund. Gärna något bus för det tycker vi alla är jättekul 🙂  Här har ni nu möjlighet om  ni vill diskutera olika hundfrågor. Forumet är ju något som ni alla kan hjälpa till att sköta gemensamt.   Så sätt igång registrera er och och skriv ert första inlägg.  berätta lite om er labrador

Helga ligger i snön

5 Responses to “nystart”

 1. 1
  Mona Runn

  Oh Tjena vilken fin sida de kommer att bli, fattade noll när din hemsida kom upp!!!
  Imorron ska vi på SÖK med Hoppalong Cassidy (Cassim), fika o kul blir de!!! Om en och en halv
  vecka ska vi hd-röntga honom o ta spruta, svårt att få tid hos distriktsveterinärerna i Roma, de
  är så omtyckta. Ha de gött, så hörs vi!!!! Mona

 2. 2

  Så roligt att du var först med att regga dig! Vi håller tummarna för ett super bra röntgen resultat 🙂 Ha de fint ute på Öa Kram

 3. 3

  Hej Kul att ni lyckades. Så skönt att vet att Rita är ögonlyst utan anmärkning. Kram till er i Linghem /Tania

 4. 4
  Mona Runn

  Nu på morronen har vi 17 minus o vi ska ut på sök. En resa ner till Lojsta Slott. Myggfritt förstås, men varmt o dricka o fårskinn att sitta på/ligga på för både 2 o 4-benta, ha en skön dag!!!!!!

 5. 5

  oh, vad det låter kallt men det blir nog snart varmare… fram på dagen. Hälsa russen från mig om du ser några där nere. Vi lyckades ju inte se några russ när vi var på Lojsta hed men då var det så jätte varmt så de var inne i skogen och sökte svalka. Myggfritt är skönt! Fårskinnet lär behövas och mycket varmt att dricka. Ha en mysig dag trots kylan!


Want to Leave a Reply?