Ett ögonblicks insikt är ibland värt ett helt livs erfarenhet!

2009-11-12
Nu ägs Hilma av Kerstin. Hilma är en tik efter Majken som jag hade ute på halvfoder men köpte tillbaka. Jag hade tänkt mig en kull på henne men nu blir det inte så. Det funkar bra med henne hos hennes nya familj. Jag har tagit foto och de kommer men just nu så har jag ännu inte bytt batterier i kameran så foto kommer lite senare under dagen.Nu ska jag skärpa till mig och ringa till Västra och få David ögonlyst och kanske optigentestad.Jag tänkte få till det med tid när Anna-Carin ska ner till Västa så kan jag få åka med henne.

Johanna hörde av sig igår och berättade att nu hade de ringt från SLU och sagt att Axel lämnar allla tre färgerna. Vilken tid det tog, hade de slarvat bort papperet och nu hittat det, det kan man fråga sig…Johanna sa också att även om jag inte hade skickat inbjudan så ville hon gärna komma på min glöggfest. Johnna vet att hon har en stående inbjudan och alltid är välkommen. Moa har meddelat att hon också kommer. Så jätteroligt att de kommer!!Det gläder mig!

Idag ska vi köra in ved… det innebär att vi får riktigt ont båda två… Jag ser fram emot när vi får in en bergvärmepump. Det ser ut att bli en grå dag med lite duggregn så ännu en dag med leriga tassar och många tassavtryck. Några grader minus gör underverk vid min städning. I dag ska jag skärpa till mig och försöka få lite grejer flyttade till den nya hemsidan……..

Igår fick jag en fråga om jag inte tycker att jag är orättvis emot de andra barnbarnen som inte får några julklappar. Eftersom det kan vara flera som undra så – Nej jag är inte orättvis. De äldre barnen har ju i flera år varit tillräckligt stora för att ta beslut och att välja själva. Hade de velat så hade de haft olika möjligheter…. Åt de yngre barnen har föräldrarna valt. Alltså har jag inte valt situationen själv och därför bryr jag mig inte. That’s it. Apropå det så ÄR ett ögonblicks insikt ibland värt ett helt livs erfarenhet!

Ännu så har delarna inte kommit från Italien till vår husbil. Helga har ännu inte startat sitt löp utan drar på det.Kanske tänker hon vänta tills julhelgen….hmm… På min vattegympa i måndags fick vi reda på att sparbetting finns nu, så att rehbilliteringsgympan dras in…kanske redan nästa termin. Samhället föredrar förmodligen att bekosta sjukvård till oss alla som går och försöker hålla oss igång. Det lär inte bli billigare …. men välfärden skrotas ju efter hand så det införs väl ÄTTESTUPA till sist….

På lördag är vi bjudan tillsammans md Petra och Mathieu ner till Eivor i Göteborg. Det ska bli riktigt roligt för Eivor mår nu bra igen efter en tids sjukdom. Hanna har lovat ta hand om huliganerna tills vi kommer hem..

Dagens citat; Optimisten har lika ofta fel som pessimisten, men han har mycket roligare. Så visst och sant


Want to Leave a Reply?